Group 4415 (png)

Altijd de
beste deal!

Waar kunnen we je mee helpen?

Je hebt een tent nodig voor:

30 jaar
expertise

Gratis offerte en
binnen 24 uur
reactie

Transparant en
onafhankelijk

Projecten

Filteren op
  • Categorieën
  • Blog
  • News
  • Tags

Waarom je voor ons kiest

Een tent huren via de Tentverhuurmakelaar betekent altijd de beste deal! Niet alleen adviseren wij je onafhankelijk en transparant, ook kunnen wij zorgen voor de volledige begeleiding van A tot Z. Aan de hand van een intake en een locatiebezoek wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes en worden hier een aantal geschikte tentverhuurleveranciers voor benaderd. Daarna kan dan een keuze gemaakt worden voor de meest geschikte leverancier voor het project. De Tentverhuurmakelaar verzorgt, indien gewenst, de verdere begeleiding van het project tot aan de oplevering.

Middels deze werkwijze houden we voor alle partijen de communicatielijnen kort waardoor het voor iedereen duidelijk en transparant is. Dus, gewoon goed geregeld!


04-Peter (png)

square-linkedin-512 (png)PETER

Directeur en tentverhuurmakelaar
peter@tentverhuurmakelaar.nl
+31 (0)6 53213229


Een gedreven ondernemer pur sang! Altijd op zoek naar de beste oplossing en gaat net zo lang door totdat de klus geklaard is.

02-Eelco (1) (png)

square-linkedin-512 (png)EELCO

Accountmanager en tentverhuurmakelaar
eelco@tentverhuurmakelaar.nl
+31 (0)6 13780181


Van je hobby je werk maken, dat is wat Eelco jaren geleden heeft gedaan. Werken in de evenementenindustrie; elke dag doet hij dat weer met veel plezier!

03-Esther (1) (png)

ESTHER

Administratieve duizendpoot
esther@tentverhuurmakelaar.nl


Al sinds 2008 verzorgt zij de administratie. Geen vraag over cijfertjes is Esther te gek.

blanco

Nieuwe medewerker/stagiair

Jouw naam hier?
info@tentverhuurmakelaar.nl


Wil je ook bij De Tentverhuurmakelaar aan de slag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door een email te sturen.

Over ons

De Tentverhuurmakelaar is voortgekomen uit McAir Tentverhuur, die 25 jaar actief is geweest met de verhuur van diverse soorten tenten. In 2017 hebben we besloten om al onze tenten te verkopen, daar er meer en meer behoefte was aan onze expertise dan aan ons aanbod tenten.

De Tentverhuurmakelaar is nog steeds uniek in Nederland en zeker niet meer weg te denken! Een deskundig en onafhankelijk advies voor elk project. Of het nu gaat om een tent voor een evenement of een bouwproject. De uitvoering geschiedt door de, voor jouw project, meest geschikte leverancier(s) met de juiste condities. Oftewel, altijd de beste deal!